We are using cookies to give You the best experience on our site and we need to tell You about it. Cookies are files stored in Your browser and are used by most websites to help personalise Your web experience. If You "ACCEPT" setting, You are agreeing to our use of cookies. Accept!

Poslanec SR Osuský napadol občana (liberál či fašista)

in Slovakia

Poslanec SR Osuský napadol občana (liberál či fašista)

Postby saradsmejem » 13 Jul 2016, 10:34

Relácia Takže Tak s Martinom Daňom (Osuský vs. Vasky)
Watch on youtube.com
Aktívne sa venujem Brutu, psychadelickej poézii a próze, sci-fi, hororovej, dobrodružnej a fantasy tvorbe, preto akékoľvek príspevky tu zverejnené, môžu byť ich priamou súčasťou. Každé slovo alebo veta, balansuje medzi úplnou pravdou a čírou fikciou, ktorá nemusí mať s realitou nič spoločné. Nikoho nenabádam na zlé, škaredé či brutálne, ani nenabádam k porušovaniu platnej legislatívy štátu či porušovaniu pravidiel BRUT.me a v prípade, že dôjde k nesprávnemu pochopeniu mojich príspevkov alebo zámernej dezinformácii založenej na ich podklade, nenesiem za dané konanie žiadnu zodpovednosť a iba sa na ňom smejem!
saradsmejem
Brut
Brut

Status: Offline
Liked in: 50 posts
Images: 90
Online: 1051d 5h 13m 24s
Blog: View Blog (2)
Slavic name: Brutislav
Gangster nickname: Lovejoy Blood
Gaming Nickname: KROTKY_AKO_SELMA (as_gentle_as_a_beast)
Public Profile: http://saradsmejem.sk
About Me: Zodpovedný vedúci / Responsible manager

Re: Poslanec SR Osuský napadol občana (liberál či fašista)

Postby johny_dett » 13 Jul 2016, 15:12

Laco, tebe jebe asik, som si to pozrel aj to jeho provokovanie na Bonaparti a popravde tomu smradovi by som vylepil aj ja, sak on sa ma dat liecit pomatenec. Ak hovoris nieco o genocide, ak niekto hospodarsky skodi niekomu inemu, ze pacha genocidu, musim podotknut, ze za EU vyrazne stupla zivotna uroven, lenze vychodoeuropske staty su prehnite bolsevikmi a preto to nebolo este rychlejsie. Takymto sposobom mozem nazvat kazdy problem, ak mi niekto akokolvek skodi, ze na mne pacha genocidu. Aj Kveta na mne pachala genocidu, lebo ma srala. Aj deti ma seru a unavuju a uberaju mi kus zivota, preto na mne pachaju genocidu? :-D Nastuduj si co bola genocida. Vaski robi len to, ze rozriedi vyznam slova genocida, relativizuje ho, a o nic ine mu nejde. Len obhajit diktatorske smrtiace rezimi a porovant ich s tym co je teraz, aj ked nema pravdu, fabuluje, vytrhava, rozvracia, demoralizuje, nasiera a skodi. On a jemu podobni pachaju genocidu!!! LOL Ak je EU diktatorska, tak preco moze kazdy odist ak sa mu chce?

Nechapem dopici comu by pomohlo znovu vytvorit Ceskoslovensku republiku, sak to uz je irelevantne ked sme v EU. Cesi by nas nechceli a ani u slovakov by to nepreslo, aj keby bolo vseludove hlasovanie. Za ceskoslovenska sa kradlo menej? Seci na SR akurat picovali ze Praha ozobracuje Slovakov. Okrem toho. Vsimol si si to hlasovanie proti zobrakom? Sak boli vsetci za. A popravde, v BA mi ti zebraci dost vadia, mnoho miest je nagrc ostanych, napr hlavna stanica, a mnoho dalsich miest. Vacsina ludi sa dostala na ulicu vlastnymi chybami, drogy, alkohol, hazard, tak nech si to vyzeru ale nech neotravuju beznych ludi v centre. Turizmu to teda neprospieva. Celkovo nechapem preco sa vyjadrujem k Vaskemu kokotovi sprostemu, mal by dostat napicu a na samotku s nim, preliecit, alebo zavriet ako nepriatela naroda. Treba ale v ramci demokracie urcit diagnozu. "ja som Jezis aj hitlet, ja sa vratim!" :-D :shock: (wave) :arrow:

johny_dett
Plameň
Plameň

Liked in: 0 post
Online: 1d 11h 29m 18s
Blog: View Blog (0)
Gangster nickname: HROZNY TOK

Re: Poslanec SR Osuský napadol občana (liberál či fašista)

Postby saradsmejem » 13 Jul 2016, 21:06

to si aj myslím, preto by som ta v zivote nevolil, lebo by si to nezvladol a obavam sa ze by si bol aj lahko korumpovatelný, ako asi väčšia polovica slovače... tiež je rozdiel občan vs. občan a občan vs politik, kedže politik má určité výhody, postavenie, status verejného činiteľa, je platený z našich peňazí a rozhoduje o veciach verejných, MUSÍ podľa zákona strpieť zvýšenú mieru kritiky. Pokiaľ to nezvláda, NEMÁ čo robiť v politike. Keď sa Osuský cítil sa byť znevažený, poškodený prípadne mal dojem že boli porušené jeho práva, mal ísť podať na Vaskyho trestne oznámenie. Tak ako každý civilizovaný človek! Keď reaguješ na verbálny útok fyzickým útokom, jednoznačne dávaš na javo že si zlyhal a nezvládaš situáciu. A tak isto platí, že za pravdu sa každý hnevá :). Bolo to primitívne, úbohé a zákerné. Osuský ak má čo i len trochu sebakritiky odstúpi čím skôr a Nicholsonová by sa mala za svoje vyjadrenie minimálne ospravedlniť. Toto má určite bližšie k fašizmu než liberalizmu. V žiadnom prípade netreba tolerovat násilie v akejkoľvek forme, špeciálne keď to násilie ide od verejného činiteľa na takej pozícii. On by mal ísť príkladom. Je to hanba! A jebe tomu, kto takéto konanie podporuje. Už sa tu toleruje korupcia, podvod, klamstvo, rozkrádanie, falšovanie... ešte keď sa začne tolerovať aj násilie páchané na vlastných občanoch tak dovidenia zdravý rozum! A je jedno či to je Vasky, Husky alebo Janko Mrkvička. Všetci máme rovnaké práva, či po novom rozlišujú liberáli medzi tými čo sa môžu ozvať a tými čo majú držať hubu, prípadne ktoré slová môžme používať a ktoré nie?

Pri genocíde je poškodená vždy skupina osôb, na Tebe samotnom spáchaná byť nemôže, ibažeby si bol natoľko rozpoltená osobnosť ;). Čiže si zas vedľa.

To je Tvoj problém, veľakrát sa vyjadruješ k veciam, ktorým úplne nechápeš. Nie znovuvytvoriť, ale zneplatniť rozdelenie ČSFR a tým pádom by boli neplatné aj všetky rozhodnutia a záväzky oboch štátov, čiže aj naše dlhy. Neovládam to dopodrobna, ale niektorý spochybňujú právoplatnosť rozdelenia kôli tomu, že podľa vtedajšej ústavy mohlo rozdelenie prebehnúť len na základe výsledkov referenda. Ako dáva to logiku, zbaviť sa tak všetkých záväzkov, no tiež som tej myšlienke nie moc naklonený, už je neskoro, nie je na to ani spoločenská vôľa a spôsobilo by to viac problémov než osohu. Gašparovič o rozdelení kúsok pokecal tu
http://archiv.extraplus.sk/2536/referendum-o-rozdeleni-csfr-bolo-neprijatelne1

Ani zďaleka nesúhlasím so všetkým čo Vasky tvrdí, ale ešte raz opakujem SOM PROTI NÁSILIU nech je páchané na komkoľvek. A tiež neviem prečo sa toľko vyjadruješ o Vaskym, keď je to o zlyhaní primitívneho Osuského. A ešte pritom používaš aj Vaskyho slovník LOL , možno ste si podobnejší než si myslíš ;) .
Aktívne sa venujem Brutu, psychadelickej poézii a próze, sci-fi, hororovej, dobrodružnej a fantasy tvorbe, preto akékoľvek príspevky tu zverejnené, môžu byť ich priamou súčasťou. Každé slovo alebo veta, balansuje medzi úplnou pravdou a čírou fikciou, ktorá nemusí mať s realitou nič spoločné. Nikoho nenabádam na zlé, škaredé či brutálne, ani nenabádam k porušovaniu platnej legislatívy štátu či porušovaniu pravidiel BRUT.me a v prípade, že dôjde k nesprávnemu pochopeniu mojich príspevkov alebo zámernej dezinformácii založenej na ich podklade, nenesiem za dané konanie žiadnu zodpovednosť a iba sa na ňom smejem!
saradsmejem
Brut
Brut

Vyjadrenie Sulíka

Postby saradsmejem » 25 Jul 2016, 14:49

Watch on youtube.com
saradsmejem
Brut
Brut

Return to na Slovensku