by saradsmejem » 12 Sep 2014, 19:42
môže, ale môže to byť aj hlúposť, možno si si len zle vyložila niektoré jeho modely správania, to sa nedá len takto určiť z pár Tvojich viet, v každom prípade, pokiaľ Ťa niečo v jeho správaní štve, povedz mu to, nie je dobre pestovať si červíkov v hlave, minimálne zistíš jeho sebareflexiu v danej veci...
PS: Ja som neni študovaný psychológ ani psychiater, len ma to baví, nemusím mať pravdu, ču ju majú niekedy aj oni...
Aktívne sa venujem Brutu, psychadelickej poézii a próze, sci-fi, hororovej, dobrodružnej a fantasy tvorbe, preto akékoľvek príspevky tu zverejnené, môžu byť ich priamou súčasťou. Každé slovo alebo veta, balansuje medzi úplnou pravdou a čírou fikciou, ktorá nemusí mať s realitou nič spoločné. Nikoho nenabádam na zlé, škaredé či brutálne, ani nenabádam k porušovaniu platnej legislatívy štátu či porušovaniu pravidiel BRUT.me a v prípade, že dôjde k nesprávnemu pochopeniu mojich príspevkov alebo zámernej dezinformácii založenej na ich podklade, nenesiem za dané konanie žiadnu zodpovednosť a iba sa na ňom smejem!