Ďakujem za feedback, to je v poriadku, forum ma už skoro 10 rokov a je celkom rozsiahle
postupom času sa v ňom zorientuješ
ja classic server meniť nechcem, ten ostane taký aký je, ja osobne mám tento tento original cs štýl veľmi rád, gungame som nahodil skôr tak doplnkovo a ináč mám taký dojem že tento náš classic server je posledný ozaj classic na sk scéne
ale mám v pláne vymeniť mašinu s hl servermi za niečo lepšie a tým pádom zvýšit tickrate a pridať ešte jeden server, presne niečo také ako spomínaš, akurát nie sme zarobkovočinny, takže žiadne platene VIP, neradi tu porušujeme zákon
už sa niečo zaujimave s novym serverom rysuje, takže drž palce a dám si od Teba poradiť, mal by som byt schopny to zvládnuť nahodiť, taktiež som už aj pozeral na Battle royal mod pre cs, na sk scene neviem o žiadnom
hráčov celkovo ubúda, ale zas aj serverov a portálov, mám v pláne nejake videa potočiť postrihať a yt kanal rozbehnuť, ak by Ti napadli miesta kde by sa dali pospamovat Ip, nevahaj
čo sa MC týka, tak na vytvaranie skupin s roznymi pravami mi treba ako prve nastavit luckperms, máš s tým skusenosti? chodi tam vcelku pravidelne aj taka partia, na čele s našim skillerom nefunguje, tak sa kludne prihlás a pozoznamuj
ďakujem za ochotu, pozri aj náš TODO list, či Ťa aj tam niečo nezaujme
http://todo.brut.me