by saradsmejem » 13 Jul 2020, 10:10
len podobný rozdiel bol aj medzi mnou ako klientom a serverom, nehral som z lanky čiže nevidím ani najmenší dôvod prečo by sa to malo tak správať, tie guľky lietajú ináč, ja si to ešte vyzistím či je vôbec možný takýto rozdiel bez použitia nejakého externého programu
no hral si proti cheaterovi, vedel si to, aj si mu pisal ze ma wh miesto toho žeby si ho normálne nahlásil, hlásenie koli vasmu pisaniu ma vlastne dostalo na server čiže ten dôvod tam práveže bol
Aktívne sa venujem Brutu, psychadelickej poézii a próze, sci-fi, hororovej, dobrodružnej a fantasy tvorbe, preto akékoľvek príspevky tu zverejnené, môžu byť ich priamou súčasťou. Každé slovo alebo veta, balansuje medzi úplnou pravdou a čírou fikciou, ktorá nemusí mať s realitou nič spoločné. Nikoho nenabádam na zlé, škaredé či brutálne, ani nenabádam k porušovaniu platnej legislatívy štátu či porušovaniu pravidiel BRUT.me a v prípade, že dôjde k nesprávnemu pochopeniu mojich príspevkov alebo zámernej dezinformácii založenej na ich podklade, nenesiem za dané konanie žiadnu zodpovednosť a iba sa na ňom smejem!