We are using cookies to give You the best experience on our site and we need to tell You about it. Cookies are files stored in Your browser and are used by most websites to help personalise Your web experience. If You "ACCEPT" setting, You are agreeing to our use of cookies. Accept!

SEKNUTI

UNBAN Requests

SEKNUTI

Postby droperxxx » 15 Sep 2015, 13:31

Dobrý den dnes sem si hral a od rana tam byly jen boti tak sem se rozhodl abych se nenudil ze si zapnu cheaty preste AB+WH jelikoz sem si nevšiml že někdo přišel nebo že se vůbec přihlásil admin tak sem hrál dál s cheatama pak mi najednou když sem chtěl zmačknout jakoukoli klávesnici tak mě to zabilo a snížilo LVL ok to beru řekl sem adminovy že tu sem jen s botama tak si hraju že až tu bude nějakej človek tak to vipnu pochopim že mi dal ban i přes to ale co nechápu změnil mi jméno na CS 1.6 takže tím porušil zásady ochrany práv a soukromi jelikož to je nabourání do počítače + navíc když du na jiný server tak se nemohu hnout což mi taky udělal váš admin skusil sem CS1.6 vipnout ale stále to nefunguje tudíž prosím o vpuštění do vašeho serveru s tím že mi opravíte chůzi a pak mi můžete dát zase ban klidně se domluvím na čase kdy to uděláme jinak sám osobně sem admin mám JB a Furieny takže vím co si admin může dovolit ale nesmí změnit jméno nebo se nabourat do počítače a zakázat chůzi hráči děkuji že to vyřešíte jinak byl to admin KROTKY_AKO_SELMA
děkuji Davka
droperxxx
Neobkukanec
Neobkukanec

Status: Offline
Liked in: 0 post
Online: 0s
Blog: View Blog (0)
Slavic name: David
Gangster nickname: DAVO
Gaming Nickname: DavKA
Public Profile: dqs
About Me: swq

Re: SEKNUTI

Postby saradsmejem » 15 Sep 2015, 16:39

Zdravím
tým, že si sa pripojil na náš server a klikol OK na MOTD si súhlasil s našimi pravidlami a tým pádom Ti neostáva nič iné, len trest akceptovať a svedomie si spytovať. Ešte k tomu aj klameš, pretože si nehral len s botmi a kôli Tebe sa iný odpojil. Keďže máš sám servery ako tvrdíš a teda si tam aj admin, mal by si byť príkladom pre ostatných hráčov a nie chodiť na cudzie portály cheatovať. Je to úbohé a zákerné. Unban nedostaneš, hru si budeš musiet preinštalovat, iné zmeny v systéme Ti spravené neboli. Dúfam že Ti táto priučka stačí na to, aby si nadobro prestal podvádzať a začal hrať fér! A nie len kôli strachu pred možným trestom, pretože nikdy nevieš na akého Bruta narazíš :) ale kôli tomu že je to nesprávne a kazíš tým hru iným.

s pozdravom KROTKY_AKO_SELMA
Aktívne sa venujem Brutu, psychadelickej poézii a próze, sci-fi, hororovej, dobrodružnej a fantasy tvorbe, preto akékoľvek príspevky tu zverejnené, môžu byť ich priamou súčasťou. Každé slovo alebo veta, balansuje medzi úplnou pravdou a čírou fikciou, ktorá nemusí mať s realitou nič spoločné. Nikoho nenabádam na zlé, škaredé či brutálne, ani nenabádam k porušovaniu platnej legislatívy štátu či porušovaniu pravidiel BRUT.me a v prípade, že dôjde k nesprávnemu pochopeniu mojich príspevkov alebo zámernej dezinformácii založenej na ich podklade, nenesiem za dané konanie žiadnu zodpovednosť a iba sa na ňom smejem!
saradsmejem
Brut
Brut

Status: Offline
Liked in: 50 posts
Images: 90
Online: 1053d 7h 3m 4s
Blog: View Blog (2)
Slavic name: Brutislav
Gangster nickname: Lovejoy Blood
Gaming Nickname: KROTKY_AKO_SELMA (as_gentle_as_a_beast)
Public Profile: http://saradsmejem.sk
About Me: Zodpovedný vedúci / Responsible manager

Return to Žiadosti o UNBAN