Dobrý den dnes sem si hral a od rana tam byly jen boti tak sem se rozhodl abych se nenudil ze si zapnu cheaty preste AB+WH jelikoz sem si nevšiml že někdo přišel nebo že se vůbec přihlásil admin tak sem hrál dál s cheatama pak mi najednou když sem chtěl zmačknout jakoukoli klávesnici tak mě to zabilo a snížilo LVL ok to beru řekl sem adminovy že tu sem jen s botama tak si hraju že až tu bude nějakej človek tak to vipnu pochopim že mi dal ban i přes to ale co nechápu změnil mi jméno na CS 1.6 takže tím porušil zásady ochrany práv a soukromi jelikož to je nabourání do počítače + navíc když du na jiný server tak se nemohu hnout což mi taky udělal váš admin skusil sem CS1.6 vipnout ale stále to nefunguje tudíž prosím o vpuštění do vašeho serveru s tím že mi opravíte chůzi a pak mi můžete dát zase ban klidně se domluvím na čase kdy to uděláme jinak sám osobně sem admin mám JB a Furieny takže vím co si admin může dovolit ale nesmí změnit jméno nebo se nabourat do počítače a zakázat chůzi hráči děkuji že to vyřešíte jinak byl to admin KROTKY_AKO_SELMA
děkuji Davka