by saradsmejem » 24 Mar 2021, 10:49
Ja som viac ako 8 rokov adminom a mne moja intuícia hovorí, že mi nehovoríš úplne pravdu, včera bol na serveri nejaký Tvoj kamoš o Teba orodovať a správal sa tak nevychovane, že dostal ban aj on. Ja si fakt nechcem server kontaminovať toxickými ľuďmi a už vonkoncom sa mi nechce riešit takéto somariny a zabíjať nezmyselne čas.
Ale som ochotný Ti dať ešte jednu šancu. Aj napriek tomu že si myslím že ten včerajší ban si bol Ty a taktiež že to určite nie sú hlásenia koli pingu. V každom prípade týždeň Ti ten ban ostane, po týždni tutok napíš a ozvi sa. Ak bude kľud a tým pádom uvidím že akceptuješ naše pravidlá tak ten unban dostaneš.
Ale dopredu Ťa varujem, nemrhaj zbytočne mojím časom, radím Ti potom hrať na čistej legit MC verzii, toto som si tu ošetril ako prvé a ani nevieš čo všetko mi skenuje anticheat a ake hlasenia mi chodia do konzoly aj keď hráčovi to neukáže. Hraj fér a bez cheatov, lebo toto bude naposledy
Aktívne sa venujem Brutu, psychadelickej poézii a próze, sci-fi, hororovej, dobrodružnej a fantasy tvorbe, preto akékoľvek príspevky tu zverejnené, môžu byť ich priamou súčasťou. Každé slovo alebo veta, balansuje medzi úplnou pravdou a čírou fikciou, ktorá nemusí mať s realitou nič spoločné. Nikoho nenabádam na zlé, škaredé či brutálne, ani nenabádam k porušovaniu platnej legislatívy štátu či porušovaniu pravidiel BRUT.me a v prípade, že dôjde k nesprávnemu pochopeniu mojich príspevkov alebo zámernej dezinformácii založenej na ich podklade, nenesiem za dané konanie žiadnu zodpovednosť a iba sa na ňom smejem!