We are using cookies to give You the best experience on our site and we need to tell You about it. Cookies are files stored in Your browser and are used by most websites to help personalise Your web experience. If You "ACCEPT" setting, You are agreeing to our use of cookies. Accept!

UNBAN

UNBAN Requests

UNBAN

Postby Dejvik » 23 Mar 2021, 15:50

1.Dejvik
2.amxbans/ban_list.php?bid=5096
3.Omlouvám se že sem byl zabanován ,ale bohužel mám bratra ,který se bavil tím ,že se mi tam naboural a cheatoval. Prosím o unban
Dejvik
Iskrička
Iskrička

Status: Offline
Liked in: 0 post
Online: 1h 21m 18s
Blog: View Blog (0)
Slavic name: David
Gangster nickname: Dejvik
Gaming Nickname: Dejvik

Re: UNBAN

Postby saradsmejem » 23 Mar 2021, 16:16

Ahoj a toto Ti mám ako veriť keď si bol už predtým upozornený keď Ta kickoval anticheat na to, že cheatovat nemáš, lebo si to tu neprajeme a ešte raz a dostaneš ban. Dnes Ťa znovu kickoval anticheat z rôznych dôvodov a tak si dostal ban.

Po X neuspesnych pokusoch o prihlasenie si si vytvoril nové konto pod novým nickom, z ktorého si znovu cheatoval, pretože Ta zas kickoval anticheat a teda si obchádzal ban a aj napriek tomu miesto toho aby si strúhal dobrotu tak si znova zapol. Toto mi vôbec nepríde na to, že sa Ti niekam nabúral brat a cheatoval :P
Aktívne sa venujem Brutu, psychadelickej poézii a próze, sci-fi, hororovej, dobrodružnej a fantasy tvorbe, preto akékoľvek príspevky tu zverejnené, môžu byť ich priamou súčasťou. Každé slovo alebo veta, balansuje medzi úplnou pravdou a čírou fikciou, ktorá nemusí mať s realitou nič spoločné. Nikoho nenabádam na zlé, škaredé či brutálne, ani nenabádam k porušovaniu platnej legislatívy štátu či porušovaniu pravidiel BRUT.me a v prípade, že dôjde k nesprávnemu pochopeniu mojich príspevkov alebo zámernej dezinformácii založenej na ich podklade, nenesiem za dané konanie žiadnu zodpovednosť a iba sa na ňom smejem!

Dejvik likes this post.
saradsmejem
Brut
Brut

Liked in: 50 posts
Images: 90
Online: 1050d 2h 11m 7s
Blog: View Blog (2)
Slavic name: Brutislav
Gangster nickname: Lovejoy Blood
Gaming Nickname: KROTKY_AKO_SELMA (as_gentle_as_a_beast)
Public Profile: http://saradsmejem.sk
About Me: Zodpovedný vedúci / Responsible manager

Postby Dejvik » 23 Mar 2021, 23:49

Je to pravda ,plus vzhledem k tomu ,že mám většinu času tak 300 ping tak se nedivím ,že mě anticheat kickoval :D
Dejvik
Iskrička
Iskrička

Slavic name: David
Gangster nickname: Dejvik
Gaming Nickname: Dejvik

Postby saradsmejem » 24 Mar 2021, 10:49

Ja som viac ako 8 rokov adminom a mne moja intuícia hovorí, že mi nehovoríš úplne pravdu, včera bol na serveri nejaký Tvoj kamoš o Teba orodovať a správal sa tak nevychovane, že dostal ban aj on. Ja si fakt nechcem server kontaminovať toxickými ľuďmi a už vonkoncom sa mi nechce riešit takéto somariny a zabíjať nezmyselne čas.

Ale som ochotný Ti dať ešte jednu šancu. Aj napriek tomu že si myslím že ten včerajší ban si bol Ty a taktiež že to určite nie sú hlásenia koli pingu. V každom prípade týždeň Ti ten ban ostane, po týždni tutok napíš a ozvi sa. Ak bude kľud a tým pádom uvidím že akceptuješ naše pravidlá tak ten unban dostaneš.

Ale dopredu Ťa varujem, nemrhaj zbytočne mojím časom, radím Ti potom hrať na čistej legit MC verzii, toto som si tu ošetril ako prvé a ani nevieš čo všetko mi skenuje anticheat a ake hlasenia mi chodia do konzoly aj keď hráčovi to neukáže. Hraj fér a bez cheatov, lebo toto bude naposledy (y)
Aktívne sa venujem Brutu, psychadelickej poézii a próze, sci-fi, hororovej, dobrodružnej a fantasy tvorbe, preto akékoľvek príspevky tu zverejnené, môžu byť ich priamou súčasťou. Každé slovo alebo veta, balansuje medzi úplnou pravdou a čírou fikciou, ktorá nemusí mať s realitou nič spoločné. Nikoho nenabádam na zlé, škaredé či brutálne, ani nenabádam k porušovaniu platnej legislatívy štátu či porušovaniu pravidiel BRUT.me a v prípade, že dôjde k nesprávnemu pochopeniu mojich príspevkov alebo zámernej dezinformácii založenej na ich podklade, nenesiem za dané konanie žiadnu zodpovednosť a iba sa na ňom smejem!
saradsmejem
Brut
Brut

Liked in: 50 posts
Images: 90
Online: 1050d 2h 11m 7s
Blog: View Blog (2)
Slavic name: Brutislav
Gangster nickname: Lovejoy Blood
Gaming Nickname: KROTKY_AKO_SELMA (as_gentle_as_a_beast)
Public Profile: http://saradsmejem.sk
About Me: Zodpovedný vedúci / Responsible manager

Postby Dejvik » 24 Mar 2021, 13:16

Diký za šanci a za zprávu
Dejvik
Iskrička
Iskrička