by saradsmejem » 17 Mar 2023, 11:21
Ahoj a vitaj na fore LukyS
videl som Ťa hrávať na serveroch, som rád že sa tam bavíte. Určite by som rád vytvoril aj team s vyššími právami. Zatiaľ nemám nastavený na serveri žiaden plugin na práva, konkrétne teda luckperms, pokiaľ si v tom zdatný, tak by som najprv potreboval pomôcť vyriešiť toto. Mám k dispozícii premakaný luckperms config, no je tam cez 22 skupin a som z toho jelen, rád by som to mal prehľadnejšie. Následne by som začal budovať team. Ste tam už viacerí, ktorí hrávate pravidelne a máte tam už pekne vybudované zázemie.
Daj vedieť či si ochotný mi pomôcť s vytvorením luckperms configu a teda užívaj hru, sleduj hráčov a zoznám sa s možnosťami nášho serveru, jednotlivými pluginmi, prepojením s IRC a webom a s celou našou mc sekciou. Taktiež ak by si chcel pomôcť doplniť manuál resp. info na webe, pomoc je vítaná.
Na doplnenie Tvojej žiadosti, na akých portáloch si pôsobil predtým?
Aktívne sa venujem Brutu, psychadelickej poézii a próze, sci-fi, hororovej, dobrodružnej a fantasy tvorbe, preto akékoľvek príspevky tu zverejnené, môžu byť ich priamou súčasťou. Každé slovo alebo veta, balansuje medzi úplnou pravdou a čírou fikciou, ktorá nemusí mať s realitou nič spoločné. Nikoho nenabádam na zlé, škaredé či brutálne, ani nenabádam k porušovaniu platnej legislatívy štátu či porušovaniu pravidiel BRUT.me a v prípade, že dôjde k nesprávnemu pochopeniu mojich príspevkov alebo zámernej dezinformácii založenej na ich podklade, nenesiem za dané konanie žiadnu zodpovednosť a iba sa na ňom smejem!