by saradsmejem » 05 Apr 2023, 16:17
s ostatnymi hracmi co su aktivni, o tych rolach a tak, len som si vsimol ze posledne dni menej hracov, ci?
aha jasne, cize taky pomocny admin
preco si este nepresiel? ja vzdy cakam ked vydaju novu verziu nejaky cas, kym poopravuju pluginy, ked sa clovek prilis ponahla, zvyknu pluginy na serveri blbnut, jak som teraz updatol, tak vsetko podstatne malo uz novsie verzie a ide to fajn, aj klient na PC, preco nechces automaticky prejst na najnovsiu?
Aktívne sa venujem Brutu, psychadelickej poézii a próze, sci-fi, hororovej, dobrodružnej a fantasy tvorbe, preto akékoľvek príspevky tu zverejnené, môžu byť ich priamou súčasťou. Každé slovo alebo veta, balansuje medzi úplnou pravdou a čírou fikciou, ktorá nemusí mať s realitou nič spoločné. Nikoho nenabádam na zlé, škaredé či brutálne, ani nenabádam k porušovaniu platnej legislatívy štátu či porušovaniu pravidiel BRUT.me a v prípade, že dôjde k nesprávnemu pochopeniu mojich príspevkov alebo zámernej dezinformácii založenej na ich podklade, nenesiem za dané konanie žiadnu zodpovednosť a iba sa na ňom smejem!