We are using cookies to give You the best experience on our site and we need to tell You about it. Cookies are files stored in Your browser and are used by most websites to help personalise Your web experience. If You "ACCEPT" setting, You are agreeing to our use of cookies. Accept!

Sulíkove hrozienka

in Slovakia

Sulíkove hrozienka

Postby johny_dett » 06 Jul 2016, 16:51

Ej veru mi to zobral z papule Obradovič: http://www.etrend.sk/ekonomika/svet-hro ... ulika.html

johny_dett
Plameň
Plameň

Status: Offline
Liked in: 0 post
Online: 1d 11h 29m 18s
Blog: View Blog (0)
Gangster nickname: HROZNY TOK

Re: Sulíkove hrozienka

Postby saradsmejem » 07 Jul 2016, 09:32

A ja Ti už dávnejšie vravel že mi určité veci na Sulíkovi vadia... Ale nemôžem úplne súhlasiť s týmto článkom, nesledujem všetky Sulíkove vyjadrenia, takže k nim sa vyjadrovat nebudem, no určité veci sú tam jasne tendenčné a vytiahnuté z konceptu. To že sa stretol s Kotlebom by som mu určite nevyčítal, Kočner to už je predsa len na vážkach, spravil chybu. No keď som sa dostal k ďalšiemu odseku žasol som. To môže normálny človek v tejto dobe dať za vinu vtedajší rozpad vlád Sulíkovi? Práveže to, že si Sulík stál za svojim slovom bolo najlepšie čo mohol urobit. Celý pád vlády ide na triko mumáckej loudke Radičovej a zapredanému bezcharakternému Dzurindovi, ktorý to silou mocou chcel spojit s hlasovaním o dôvere vlády. Také defacto vydieranie, len si myslel že mu to vyjde a nevyšlo. A Radičové si do toho nemala nechat od neho čo kibicovať, ona bola premiérka, stačilo Dzurindovi povedať NIE. Už ako sa prvýkrát dostala do politiky som vravel, že ona nemá na to byť dobrý politik, mal som pravdu, zistila to aj ona sama a preto tam už teraz nie je. Predpokladám že sa hanbí ako pes, bohužiaľ, zistenie že na to nemá nás všetkých stálo pád celej vlády ajej výmenu za ficoidnú...
Taktiež súhlasím so Sulíkovým názorom na imigráciu. Tam nie je o čom. To ako sa mal tvárit že sa nič nedeje, len preto že prezentoval podobný názor ako Fico? Pri čom Fico to robil čisto z vypočítavosti a jeho poslanci hlasovali v europarlamente ZA! Detto kritika EU, nebudem sa tváriť že sa nič nedeje, keď sa deje. Základný problém je to že sa nedodržujú pravidlá, korumpuje sa, lobuje a zneužívajú sa postavenia a rozhadzujú peniaze len tak naverímboha. To takto ďalej nejde a pokiaľ pôjde, EU sa rozpadne. Briti to jasne dali najavo.
Rozpredáva sa celý náš štát, demoralizuje a štve sa proti sebe obyvateľstvo (na Svätopluka a si vôbec niekto spomenie?), máme vo vláde zločineckú organizáciu už od 89teho a postupne úplne prichádzame o sebestačnosť. Za chvílu budeme tak zotročení, že bez EU fakt neprežijeme. A O TOM EU NIE JE!!! Pokiaľ áno aj ja chcem vystúpiť.

Na margo toho sa Sulík vyjadril takto a momentálne s ním súhlasím, zatiaľ sú tie výhody väčšie, ale...
http://www.aktuality.sk/clanok/350984/sulik-o-moznom-referende-o-vystupeni-slovenska-z-eu/

Čo sa týka tých hrozienok v tom článku, nepozeral som celý rozhovor, neviem ako to Sulík myslel a nakoľko to je vytrhnuté z kontextu, ale celý ten článok sa mi javí ako tendenčný, zaujatý a vo veľa veciach až zavádzajúci...
Aktívne sa venujem Brutu, psychadelickej poézii a próze, sci-fi, hororovej, dobrodružnej a fantasy tvorbe, preto akékoľvek príspevky tu zverejnené, môžu byť ich priamou súčasťou. Každé slovo alebo veta, balansuje medzi úplnou pravdou a čírou fikciou, ktorá nemusí mať s realitou nič spoločné. Nikoho nenabádam na zlé, škaredé či brutálne, ani nenabádam k porušovaniu platnej legislatívy štátu či porušovaniu pravidiel BRUT.me a v prípade, že dôjde k nesprávnemu pochopeniu mojich príspevkov alebo zámernej dezinformácii založenej na ich podklade, nenesiem za dané konanie žiadnu zodpovednosť a iba sa na ňom smejem!
saradsmejem
Brut
Brut

Status: Online
Liked in: 50 posts
Images: 90
Online: 1051d 1h 57m 45s
Blog: View Blog (2)
Slavic name: Brutislav
Gangster nickname: Lovejoy Blood
Gaming Nickname: KROTKY_AKO_SELMA (as_gentle_as_a_beast)
Public Profile: http://saradsmejem.sk
About Me: Zodpovedný vedúci / Responsible manager

Postby johny_dett » 08 Jul 2016, 14:27

Ano, ta vec s padom radicovej vlady je blbost, ak to bolo tak ako sulik hovori, ze mu den pred tym slubila, ze hlasovania nespoji. Co sa tyka ostatneho, tak nechapen jeho logike, EU by mala byt ako svedske stoly, aby si kazdy mohol brat co sa mu zachce. EU nie je len ekonomicka unia, uz davno nie, v parlamente sa riesia kvanta regulacii, ktore su vacsinou prospesne pre ludi, nechcu ich obmedzovat. Normy na uhorky, na babany a pomarance, zemiaky, mlieko, maslo VSETKO tu boli uz za komunistov, boli vzdy, v konkretnom trhu. Ak chces fungovat v jednotnom trhu, musi mat kazdy artikel svoje pravidla. Ja nesuhlasim so vsetkym co sa v EU parlamente vymysli, ale schvaluju to poslanci, ktori su voleni, uradnici tomu len davaju tvar a pravny ramec. Korupcia a lobbing v EU je, ale kde nie je? Verim ze u nas je vypuklejsia. Sulik len kritizuje, neponuka skoro ziadne riesenia (okrem migracnej krizy). Silik je populista, keynesian a egocentrik ale aj tak ho budem znova volit, lebo nic lepsie tu nie je :-)

johny_dett
Plameň
Plameň

Status: Offline
Liked in: 0 post
Online: 1d 11h 29m 18s
Blog: View Blog (0)
Gangster nickname: HROZNY TOK

Postby saradsmejem » 11 Jul 2016, 09:35

ani tak nejde o to či mu sľúbila, už len tá myšlienka spájat hlasovanie o eurovale s hlasovaním o dôvere vlády je úplne psychopatická a mala jediný cieľ a to vydierať...

"v parlamente sa riesia kvanta regulacii, ktore su vacsinou prospesne pre ludi, nechcu ich obmedzovat" už píšeš ako ficiak, že väčšinou prospešné pre ľudí, určite LOL skôr väčšinou prospešné pre nejakú z lobistických skupín, európska únia je obyčajný holubník, kde sa točia veľké prachy. Čo sa týka tých regulácií, máš pravdu boli tu za komunizmu a myslím že aj kôli tomu sme sa ho chceli zbaviť, ďalšie stupídne regulácie určite nepotrebujeme... niekedy mám dojem že odtial ide iba hnoj, keby sa na ňom aspon pestovat dalo.

Podľa môjho názoru je uplne na hlavu ospravedlnovat zlo tým, že sa zlo deje všade, a teda máme mať privreté oči, to snáď nemyslíš vážne :/ čo sa týka Slovenska tak nám tu vládne zločinecká skupina, čiže to už je vyšší stupeň ale to ani neznamená že by sme mali akceptovať hlúposť zlodejinu, lobbing a nedodržiavanie pravidiel v EÚ

Keby Sulík neponúkal žiadne riešenia tak nemá SAS najlepší predvolebný program zo všetkých neviem čo Ti zas kto natlačil do hlavy, zatiaľ je to najlepšia voľba ale samozrejme, nejaké extra riešenie to nie je, nechce zmenit celý tento prehnitý systém a tento systém treba zmenit čím skôr...
Aktívne sa venujem Brutu, psychadelickej poézii a próze, sci-fi, hororovej, dobrodružnej a fantasy tvorbe, preto akékoľvek príspevky tu zverejnené, môžu byť ich priamou súčasťou. Každé slovo alebo veta, balansuje medzi úplnou pravdou a čírou fikciou, ktorá nemusí mať s realitou nič spoločné. Nikoho nenabádam na zlé, škaredé či brutálne, ani nenabádam k porušovaniu platnej legislatívy štátu či porušovaniu pravidiel BRUT.me a v prípade, že dôjde k nesprávnemu pochopeniu mojich príspevkov alebo zámernej dezinformácii založenej na ich podklade, nenesiem za dané konanie žiadnu zodpovednosť a iba sa na ňom smejem!
saradsmejem
Brut
Brut

Status: Online
Liked in: 50 posts
Images: 90
Online: 1051d 1h 57m 45s
Blog: View Blog (2)
Slavic name: Brutislav
Gangster nickname: Lovejoy Blood
Gaming Nickname: KROTKY_AKO_SELMA (as_gentle_as_a_beast)
Public Profile: http://saradsmejem.sk
About Me: Zodpovedný vedúci / Responsible manager

Return to na Slovensku